Warehousing

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1305″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]TRANSPORT INTRACOMUNITAR

Mediul de afaceri este confruntat cu o schimbare esentiala in ceea ce priveste modul de abordare a serviciilor si, in special, a serviciilor de transport de marfuri. S.C. ACTROSTRANS S.R.L. este o firma de prestigiu in domeniul serviciului de transport de marfa intracomunitar.

Flota noastra include un numar de peste 20 de camioane, ridicandu-se la standardele europene si avand soferi cu maxima experienta in domeniu.

Asiguram cele mai bune transporturi de marfa, atat pe parte de dry cargo, cat si pe parte de temperatura controlata. Camioanele noastre opereaza orice tip de transport, dispunand de dotari tehnologice de ultima generatie.

Activam in principalele state membre si non-membre  ale Uniunii Europene, precum Germania, Marea Britanie, Franta, Benelux, Danemarca, Suedia, Italia, Austria, Elvetia,Slovenia, Irlanda, Romania, Spania, Portugalia.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]TRANSPORT DE AGREGATE

Asiguram transport de agregate de balastiera si de  cariera cu autovehicule special echipate. Activitatea de transport de agregate pentru asfalturi si betoane si alte materiale de constructie se efectueaza cu mijloacele de transport aflate in dotare, societatea prestand servicii pentru terti.

Dispunem de un ansamblu complet de utilaje, dedicate prelucrarii si transportului de agregate. Transportul acestora se realizeaza cu o flota de autocamioane performante. Executam transporturi usoare si grele, inchiriem masini si utilaje si executam lucrari de constructii civile si industriale.

Pretul este negociabil in functie de distanta si de modalitatile de plata.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1315″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1299″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]DEPOZIT DE AGREGATE

S.C. ACTROSTRANS S.R.L. detine utilaje de constructie si un depozit de agregate la punctul de lucru situat la iesirea din Barlad.

Depozitul, a carui activitate a fost conceputa special pentru a acoperi nevoile pietei din zona, ne permite sa oferim avantaje economice si reprezinta un exemplu de preocupare continua a companiei, in vederea unei dezvoltari durabile. Produsele care urmeaza a fi depozitate si livrate catre clientii nostri(nisip de concasare, cribluri, piatra sparta, etc.), sunt atent verificate si raspund standardelor calitative cerute.

Instalatia si cea mai mare parte a utilajelor sunt noi si complet automatizate, fiind necesare foarte putine interventii manuale, acest lucru diminuand riscul de accidente.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]STATIE  DE BETOANE

Indispensabil oricarei lucrari de constructii, betonul este elementul care face legatura intre toate celelalte materiale, putand  fi fabricat intr-o paleta calitativa foarte larga, specifica fiecarui element si tip de constructie.

Este ideal ca principala caracteristica a betonului(respectiv rezistenta la compresiune si nu numai), sa fie elaborata si urmarita prin sisteme de fabricare cu tehnologii moderne. Pentru a putea realiza betoane, cel putin respectand prescriptiile standardelor in vigoare, trebuie executate operatiunile tehnologice absolut necesare fabricarii corecte, cat si adaugarea unor subproduse, aditivi, ce duc la imbunatatirea performantelor, atat la punerea in aplicare, cat si in exploatare.

Astfel, S.C. ACTROSTRANS S.R.L. este un furnizor profesionist, prompt si caracterizat prin servicii si produse de calitate. Societatea dispune de statie de betoane, avand parc propriu de automalaxoare si detinand pompa de beton.

Calitatea betonului este principalul nostru atu, aceasta fiind asigurata la cele mai inalte standarde, in baza retetelor programate, cu suportul unui colectiv atent instruit.

Totodata, asiguram toate serviciile aditionale care permit ca un singur operator sa controleze toate activitatile statiei(gestiunea productiei, a vanzarilor, a stocurilor de materiale).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1456″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]